Kezdőlap / Aktuális, hírek / “AKIK IGAZSÁGRA OKTATTAK SOKAKAT, RAGYOGNI FOGNAK MINT A CSILLAGOK”

“AKIK IGAZSÁGRA OKTATTAK SOKAKAT, RAGYOGNI FOGNAK MINT A CSILLAGOK”

Hálaadó szentmisével zárták a Váci Egyházmegye nevelési-oktatási, felsőoktatási intézményfenntartói a 2020/2021. tanítási évet. A Marton Zsolt váci megyéspüspök által bemutatott szentmisét követően vehették át elismeréseiket az egyházmegyében az elmúlt két tanévben kiemelkedő munkát végzők.

A díjazottak közt köszönthetjük két munkatársunkat:

2020.évi Te Deum-díjat kapta:

 BOLDOGNÉ EGYED MELINDA – dajka

Elkötelezettségével a nevelőmunkát segítő munkatársak meghatározó személyisége. Gondozási, nevelési feladatait lelkiismeretesen, az óvodapedagógusokkal együttműködve végzi. Kiegyensúlyozott, harmonikus személyiség, nyitott, elfogadó mindenki felé. Kapcsolatait – a gyerekekkel, szülőkkel, munkatársakkal – a szeretet, tisztelet és segítőkészség jellemzi. Sokat tesz az óvoda jó hírének növeléséért, a munkahelyi keresztény közösség építéséért. Munkavégzésével, keresztény életvitelével példa kollégái és a szülők számára.

2021. évi Te Deum-díjat kapta

GUSZTAFIK FERENC – karbantartó, technikai dolgozó

12 éve erősíti az óvoda technikai munkatársi közösségét. Szívós munkabírása, széleskörű szakmai hozzáértése nagyon nagy segítséget jelent az intézmény számára. Munkájával a helyi egyházközösséget is szolgálja és építi, erősíti a kapcsolatot az óvoda és az egyházközség között. Derűs, harmonikus személyisége áthatja tevékenységének minden mozzanatát. Segítőkészsége, családszeretete, értékes emberi tulajdonságai tiszteletet és elismerést váltanak ki munkatársai körében.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük az óvodáért végzett áldozatos munkájukat!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy + 17 =