Kezdőlap / Aktuális, hírek / Családtábor Királyréten

Családtábor Királyréten

“Közösségben lenni, együtt pihenni, s egyúttal nemcsak élményekben, hanem lelkiekben is gazdagodni…”, állítják, akik már voltak családtáborban.
Ennek szellemében szeretnénk megszervezni közösségünk második családtáborát. A nyári szünetben megrendezésre kerülő, öt napos (négy éjszakás), teljes ellátással szerveződő táborban, a családokat közös és fakultatív programokkal várjuk. Család, szülők és gyerekek, de természetesen egyedülállók is jöhetnek, hisz a kisközösségünk is egy család.
A helyszín kiválasztásánál szempont volt a víz, kirándulóhely közelsége, a közösségi együttlétek megszervezésére alkalmas terek, feltételek megléte.
Természetesen a fentiek “csak” látványos keretbe foglalják a tábort, és annak lelki iránytűjét, Jézust. A közös lelki alkalmakkal szeretnénk meghitté s teljessé tenni a keresztény családok pihenését és lelki töltekezését.
A táborba felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk a családokat, aki a tábor keresztény értékrendjével azonosulni tud.
Részvételi szándékot jelezni az alábbi helyen elérhető online kérdőív kitöltésével 2022.01.25-ig lehet: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScCyDxA2z5W…/viewform
Minden érdeklődő családot szeretettel várunk 2022. január 23-án a 9:30-as szentmise után a Belvárosi templomban bővebb tájékoztatásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hat − 4 =